Hovedsponsor forlænger med Ajax København

Pressemeddelelse fra AJAX København – København, 20/5 2015

Hovedsponsor forlænger med Ajax København

Vi er meget stolte over at kunne meddele, at Ajax København og Det Faglige Hus har indgået en aftale om forlængelse af hovedsponsoratet. Der er tale om en historisk aftale for Ajax København, idet Det Faglige Hus ikke blot har udvidet aftalen, men også har valgt at indgå i et længerevarende engagement, som strækker sig over tre år.

Det er helt naturligt, at vi nu forlænger og udbygger vores sponsorat med Ajax København. Det Faglige Hus har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Ajax og har fået et klart indtryk af en helt igennem professionel og dygtig klubledelse. Der er styr på tingene, og Ajax er en klub, der vil fremad. Det er værdier, som også er kendetegnende for vores organisation,” siger næstformand i Det Faglige Hus, Poul-Erik Jensen.

Det Faglige Hus

Udvidelsen betyder, at Det Faglige Hus bliver hovedsponsor for ikke blot Ajax Københavns 1. herrer, men for hele klubben – det vil sige såvel 1. damer som alle klubbens 1. hold i ungdomsrækkerne.

Der er arbejdet benhårdt i Ajax København, både på eliteholdene, men bestemt også i ungdomsrækkerne. Ajax København har et stort fokus på talentudvikling og en klar strategi om at kunne tilbyde de største talenter i hovedstaden et elite-setup, som kan matche de store klubber i det jyske, som ellers dominerer ligaerne på både herre- og damesiden. En dominans, Ajax København gerne vil ændre på.

Den nye aftale giver soliditet og tegner godt for den kommende sæson – ja, for de kommende sæsoner. Vi er meget glade for samarbejdet med Det Faglige Hus, og den nye aftale viser, at vi har fuld opbakning til vores arbejde i Danmarks største håndboldklub,” siger kommerciel ansvarlig i Ajax København, Mikkel Frid.

Hold godt øje, der kommer mere spændende nyt fra Ajax København inden længe.

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102