HS1: AJAX København siger farvel til højre back

8. maj 2017

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 8/5-2017

Det er med lige delt stolthed og beklagelse, at vi efter denne sæson må sige farvel til vores højre back Jonatan Mollerup, som fra 01.07.2017 – helt forståeligt – ønsker at forfølge sin drøm om at spille håndbold uden for Danmarks grænser.

Jonatan stopper i AJAX København efter en sæson, hvor han sluttede som nr. 4 på topscorerlisten i 1. Division, noteret for 135 mål og naturligvis også som topscorer i AJAX København.

Vi tog tidligt på året en snak med Jonatan om fremtiden og Jonatan oplyste, at han rigtig gerne ville afprøve sin kunnen i udlandet. Jonatan havde nogle tanker, som han gerne ville afprøve. Der har været en god og åben proces mellem Jonatan og AJAX København omkring det at forfølge sin drøm, som hurtigt blev til, at han ønskede Frankrig, som sin næste destination.

Fra AJAX Københavns side har vi under hele processen støttet Jonatan i hans mulighed for at forfølge denne drøm, selv om vi helst havde set, at vi på ny kunne tilknytte Jonatan til en ny aftale for de kommende år.

Klubben, Jonatan skifter til, er på nuværende tidspunkt ikke officiel, da klubben selv ønsker at offentliggøre kontrakten med Jonatan.

Vi ønsker fra AJAX København Jonatan stort tillykke og god vind og håber, at vi på ny ser Jonatan i AJAX København-trøjen.

Yderligere oplysninger:
Kontakt sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90