HS1: To centrale spillere forlænger deres aftale

12. februar 2017

PRESSEMEDDELSE – København, d. 12/2-2017

Vi arbejder i AJAX København målrettet på vores vision ”AJAX København i Ligaen i 2020” og det er derfor med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har forlænget med 2 centrale spillere, så vi sammen har aftaler, som rækker år frem.

Anders Hammervig _ Pressemeddelse

Sammen med stregspiller Anders Hammervig Bendtsen har vi underskrevet en aftale for de kommende 2 år, hvilket vil sige, at Anders fortsat er i AJAX-trøjen frem til 2019.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

–          Anders har igennem de seneste år udviklet sig til en stærk og kompromisløs stregspiller, som er med til at binde forsvaret solidt sammen.  Vi ved, at der har været interesse fra andre klubber for at få Anders til at skifte og vi er rigtig glade for, at Anders valgte at forlænge aftalen med AJAX.  Anders vil blive ved med at lægge niveauer på sit spil og bliver kun bedre og bedre.

Anders udtaler om forlængelsen:

–          Jeg er utrolig glad over at forlænge med AJAX.  Jeg føler, jeg stadig har mange muligheder for at kunne udvikle mig på banen, men også udenfor banen i AJAX. Jeg har stor respekt for klubben AJAX og synes de både i senior- og ungdomsafdelingen tager nogle virkelig gode initiativer.  Så jeg ser frem til min fremadrettet tid i AJAX København.

Cheftræner Torben Nielsen:

–          Anders har efterhånden været i AJAX i nogle sæsoner, og er vores anfører. Han har udviklet sig til en stor profil på vores hold – både på og udenfor banen – og det er en stor glæde, at han har valgt at forlænge sin aftale med AJAX.

–          Sæsonen har været spoleret af en længerevarende skade, som har sat Anders lidt tilbage, men han har et kæmpe potentiale som vi sammen skal udvikle endnu mere i de kommende sæsoner, hvor Anders skal ind og styre endnu mere på banen, og med den indstilling Anders har, er jeg sikker på, han snart er tilbage i fulde omdrejninger – det ser vi frem til.

Casper Overgaard _ Pressemeddelse

Sammen med playmaker Casper Overgaard Risbjerg har vi underskrevet en aftale for de kommende 3 år, hvilket vi sige, at Casper er i AJAX-trøjen frem til 2020.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

–          Casper er siden han i 2015 kom AJAX København kun blevet bedre og bedre.  Casper nyder det hurtige spil og har et fortrinligt overblik frem af banen hvilket gør, at han både er fremragende til at gøre sin medspillere gode, samt ser sine egne chancer for at afslutte mod mål. 

Casper udtaler om forlængelsen:

–          Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse.  Jeg nyder at spille i AJAX og jeg glæder mig til at være en del af klubbens 3-årige plan.

Cheftræner Torben Nielsen:

–          Casper har jeg haft fornøjelsen af at træne i de seneste sæsoner, og i denne sæson har han virkeligt trådt i karakter.  Som styrmanden i angrebet har han dirigentstokken og jeg må sige, det går den rigtige vej hver eneste dag, men vi arbejder begge stenhårdt på, at han skal blive endnu bedre.  Casper skal indimellem være mere egoistisk i sit spil, fordi han har et fremragende skud, som han faktisk i perioder bruger for lidt.

–          Jeg er rigtig glad for, at Casper fortsætter og jeg er sikker på, at han bliver en stor profil – ikke kun på vores hold, men i hele rækken i de kommende sæsoner. 

Supplerende spørgsmål: Sportschef Ole Christensen, mobil: 29 66 59 90.