HS1: “Der er i dag helt sikkert lagt op til en spændende kamp …”

8. oktober 2016

AJAX København – SUS Nyborg, d. 08/10-2016 kl. 14.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Der er i dag helt sikkert lagt op til en spændende kamp hjemme mod SUS Nyborg, som efter 3 kampe står noteret for et enkelt point mindre end os selv.

Vi måtte desværre i sidste uge notere sæsonens første nederlag, efter en særdeles tæt og meget velspillet kamp ude mod Lemvig, hvor specielt målmændene i begge ender stod rigtig stærkt i billedet. Det der også stod lidt stærkt i billedet var, at vi fik 2 straffekast i kampen, mens hjemmeholdet Lemvig fik hele 11…!!! -Og så var vi alligevel med hele vejen i kampen, og havde mulighed for at få point med hjem. Men her mangler vi stadig lidt rutine og erfaring som hold, og det at holde fast i vores aftaler – også når det skal afgøres til sidst..
Det arbejder vi også på, ligesom vi arbejder på at blive mere stabile gennem kampene, og det var en meget positiv ting mod Lemvig, at der ikke var så store udsving i kampen, som der har været i vores to første kampe.

Hvordan får vi så de to point til at blive i København i dag?
Det gør vi ved at blive ved med at holde fast i vores aftaler, spille fornuftigt og hurtigt på de rigtige tidspunkter, stå godt i forsvaret og frem for alt: kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne – for vi kommer på hårdt arbejde i dag.

Vi skal møde et hold, som rykkede op inden denne sæson. Men SUS Nyborg har fået god tilgang på holdet, og adskillige af spillerne har erfaring fra 1. Division tidligere, så hvis vi ikke er på plads og klar gennem alle 60 minutter, så bliver det en meget svær kamp i dag.

Vi håber på stor opbakning – som altid – i Bavnehøj Arena!

Torben Nielsen, træner.
Torben Nielsen