HS1: Det ubesejrede tophold kommer til Bavnehøj Arena

15. december 2016

AJAX København – Nordsjælland Håndbold, d. 17/12-2016 kl. 16.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Lørdagens modstander er kommet helt fremragende afsted i årets turnering, idet de fortsat er ubesejret og på nuværende tidspunkt har imponerende 22 af 24 mulige point.

Der har været lidt bump på vejen i Nordsjællands kampe, men på flot vis lykkedes det dem hele tiden at få point ud af alle kampe, og det er en meget stor kvalitet at have, og som på nuværende tidspunkt gør dem til klar favorit ikke kun i lørdagens kamp, men også til at tage den direkte oprykningsplads retur til Ligaen.

For vores eget vedkommende fik vi efter en sløj præstation i Fredericia, rettet en smule op på det med en meget bedre og mere koncentreret indsats på alle parametre i Skive, men de var skarpere, da tingene skulle afgøres i anden halvleg, og selvom sejren blev ét mål eller to for stor, så var det fortjent, at Skive beholdt de 2 point i Jylland.

Der var til gengæld mange positive ting at tage med fra kampen, og det skal vi tage med i lørdagens kamp, som samtidig markerer sidste runde i første halvdel af turneringen, og efterfølgende er der en mindre julepause.

Vi er glade for at være tilbage i Bavnehøj Arena, efter et par ture i træk til det jyske, og hvor vi senest spillede en rigtig god kamp mod Sydhavsøerne, og vi skal ud og vise en enorm vilje, disciplin og energi, så vi forhåbentlig kan byde Nordsjælland op til dans, og vise en god figur.

Vi tror på det – vi tror på os selv – og håber mange tilskuere vil være med til at hjælpe os i lørdagens kamp.. Vi får brug for det – og vi glæder os!
Sluttelig ønskes alle en rigtig god jul.

Torben Nielsen, træner.
Torben