HS1: Ekstrem vigtig kamp venter på lørdag!

26. januar 2017

AJAX København – Lemvig-Thyborøn Håndbold, d. 28/1-2017 kl. 14.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Denne kamp må betegnes som en særdeles vigtig én af slagsen, hvor lørdagens modstander ligger 2 point efter os i tabellen, i den meget tætte kamp mellem 4-5 hold, som alle ligger midt i tabellen, og kæmper om at holde fast i den bedre halvdel af tabellen.

Sidste kamp mod Lemvig blev en tæt affære, som blev tabt til allersidst med ét enkelt mål. Men de point fik vi pludselig senere på sæsonen, da DHF havde fundet frem til, at Lemvig åbenbart havde brugt en spiller, som ikke var registreret korrekt hos forbundet, og da Lemvig mistede flere point på den konto end dem hos os, ligger de nu og kæmper side om side med blandt andet os i det meget tætte midterfelt.

Man må så sige, at de gør alt for at indhente det forsømte, og flotte 5 point i de seneste 3 kampe mod Sydhavsøerne, Skive og sidst ude mod HØJ – alle efter meget tætte kampe – aftvinger stor respekt, men vi ved nu godt i forvejen, at Lemvig er et stærkt hold, og vi skal være helt oppe i højeste gear, hvis vi de 2 point skal blive i København.

Vi har haft en meget svær julepause, hvor diverse småskader og desværre én enkelt større skade har betydet, at vi har haft problemer med at være fuldt mandskab i hele den periode. Men efterhånden er alle tilbage og klar til at yde fuldt ud til både træning og kamp, hvilket forhåbentlig også kan ses mere på banen i lørdagens kamp end i sidste hjemmekamp mod HØJ, hvor vi specielt i første halvleg ikke var tilfreds med vores egen præstation.
Indstillingen var langt bedre i udekampen mod Frederikshavn, og selvom vi i anden halvleg var bagud med hele 11-16, så var indstillingen, moralen, humøret og specielt energien meget bedre, og det bevirkede også, at det kun var uheld og manglende kynisme, som gjorde, at vi blot spillede 29-29.

Jeg tror, det bliver en tæt kamp, som godt kan gå hen og blive meget seværdig, så jeg håber mange vil komme og støtte os – vi har brug for det og vi glæder os!

Torben Nielsen, træner.
Torben