HS1: En kamp i vente mod storfavoritter

24. november 2016

AJAX København – Team Sydhavsøerne, d. 25/11-2016 kl. 19.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Morgendagens kamp er en kamp, hvor modstanderen – på trods af stillingen i rækken – må siges at være temmelig stor favorit. Dette skyldes naturligvis det mandskab som Sydhavsøerne kan mønstre, med velkendte navne som Nikolaj Koch-Hansen, Jakob Green, Michael Riis, og det er spillere med masser af Liga-erfaring og spillere som har prøvet en hel del gennem deres håndbold karrierer. Krydrer man så disse spillere med Martin Vilstrup, Jesper Munk, et super målmands par m.fl, så har man et hold, som helt sikkert vil spille med om de rigtig sjove placeringer, når turneringen slutter i starten af april måned 2017.

Dette på trods af, at Sydhavsøerne ikke har fået den ønskede start på turneringen, og på nuværende tidspunkt allerede har tabt 4 kampe, men sejre på udebane over Odder og Fredericia vidner altså om et hold af stor kvalitet, som helt sikkert tørster efter revanche efter nederlag senest på hjemmebane til Ringsted.

For vores eget vedkommende fik vi to rigtig gode point senest på udebane mod Otterup, og der var i den kamp måske mere fight, disciplin og vilje end egentlig godt spil. Men at holde modstanderne nede på 23 mål er helt sikkert tilfredsstillende, og ingen tvivl om at vores gode forsvar fra kampen mod Otterup skal føres videre i aftenens hjemmekamp, hvis vi skal have muligheden for at skabe overraskelsen og lade pointene blive i København.

Vi skal samtidig have fuld fart på fremad banen, men også med omtanke, så vi forhåbentlig kan score nogle “lette” mål i kontrafasen, og der er ingen tvivl om, at det er nogle af nøglerne for os i aftenens kamp.

Vi er i hvert fald godt klar over, at vi skal have meget mere energi og styring på vores spil end i sidste hjemmekamp i Bavnehøj, hvor vi ikke var tilfredse med vores egen præstation, og vi glæder os til at vise vores trofaste – og forhåbentlig store publikum – at vi kan kæmpe, fighte og slås for sagen i alle 60 minutter.. Det bliver helt sikkert nødvendigt!

Torben Nielsen, træner.
Torben