HS1: Forventet nederlag i pokalkampen mod GOG

31. maj 2017

AJAX København – GOG Håndbold: 26-36 (13-19)
Onsdag d. 24. maj 2017

Vi mødte onsdag aften i sidste uge GOG i pokalturneringen, og det vidste vi godt ville blive en ekstrem svær opgave mod et af Danmarks pt. allerbedste hold, og det var forventet, at vi faktisk i perioder af kampen ville blive udspillet, og så var opgaven blandt andet at gøre disse perioder så korte som overhovedet muligt. 

Efter en på tavlen nogenlunde lige start og 4-4, tog GOG hurtigt dirigentstokken og bragte sig foran med 9-5. GOG stillede med hele truppen som de gjorde flittigt brug af, og de viste bare, at de var en klasse eller to over os, og vi var måske lidt heldige med kun at være bagud med 13-19 ved pausen.
Men jeg synes vi kæmpede forbilledligt og selvom det var tydeligt, at vi ikke havde spillet siden den 8. april, og samtidig var uden Kasper Nielsen i aftenens kamp, så kan der på ingen måde sættes en finger på indstillingen fra spillerne til kampen.

Spillerne forsøgte kampen igennem at udfordre og stå imod det tryk som GOG lagde på os i alle spillets faser, men det var “op ad bakke” også i anden halvleg, og vi tabte med 26-36 – men faktisk efter en indsats, hvor spillernes indstilling og energi var i top, men hvor modstanden bare var for stor.

Vi ser nu frem til en periode med en masse fysisk træning, og til at få flere af vores nye spillere integreret hurtigst muligt, så vi er klar til opstarten efter sommerferien og frem mod turneringsstart i begyndelsen af september måned. 

Torben Nielsen, træner.
Torben