HS1: God hjemmebaneafslutning med flot sejr over Skives oprykningskandidater

2. april 2017

AJAX København – Skive fH: 26-22 (9-11)
Lørdag d. 1. april 2017

Vi må sige, at det var en særdeles flot skalp vi fik hjemme mod rækkens nummer to fra Skive, og jeg havde inden kampen forudsagt, at Skive ville komme med et stort tryk og stor fysik, og jeg må indrømme, at i kampens indledning var vi ikke i nærheden af at kunne matche Skive og deres fysik.
De sad på stort set det hele, og efter et kvarters tid var vi bagud 4-8, og specielt i angrebet havde vi det svært overfor det aggressive Skive-forsvar. Men stille og roligt fik vi kæmpet os tilbage i kampen, og med en blanding af vilje, energi og rigtig godt forsvarsspil, kunne vi gå til pause kun bagud med 9-11, hvilket vi set over hele første halvleg bestemt måtte sige at være tilfreds med.

Der skulle sadles en smule om i specielt vores angreb, ligesom vi skulle investere meget mere i vores kontrafase, og man må sige, vi kom meget bedre ud til anden halvleg. Der blev nemlig lagt et stort tryk på Skive, og energien havde fået et tryk opad, og selvom vi kom bagud med 15-18, så følte vi, at vi var meget bedre med i kampen, og efter vi kom foran for første gang i kampen med 21-20, så spillerne sig ikke tilbage og kørte en forholdsvis sikker sejr hjem med 26-22, som måske var et mål eller to for stor, men set på anden halvleg synes jeg, vi vandt fortjent.

Det var en flot afslutning på sæsonen hjemme i Bavnehøj Arena, mod et rigtig godt hold, og de sidste kampe har vi vundet over både nummer 2, 4 og 5 i rækken, så det er bestemt en flot lille stime af sejre, som spillerne har vist på det seneste.
Samtidig vil jeg gerne sige tak til sponsorerne og vores trofaste tilskuere i Bavnehøj Arena, som støtter os gang på gang.
Nu venter sæsonens sidste kamp i Helsingør på lørdag mod Nordsjælland, og vi håber på stor støtte fra vores supportere til en kamp, hvor der formentlig kommer mange mennesker i hallen, som skal fejre Nordsjællands oprykning til Ligaen.