HS1: God og vigtig sejr over Korsør fredag aften

12. februar 2017

AJAX København – Korsør Slagelse Elitehåndbold: 25-19 (10-9)
Fredag d. 10/02-2017

Det blev faktisk nøjagtig lige så svært som forventet at hive de 2 point i land i fredagens kamp mod Korsør Slagelse, men set i bakspejlet kom den største modstand måske fra en lidt uventet kant, og det var nemlig fra Korsørs målmand, som ganske enkelt stod helt forrygende i specielt første halvleg.

Vi kom rigtig fint ud til kampen, og kom hurtigt foran med 3 scoringer i flere omgange, hvilket primært blev grundlagt på baggrund af godt forsvar, og en ganske fint fungerende kontrafase, som gav os adskillige muligheder for at komme yderligere foran i kampen.
Dette mislykkedes fordi, vi måske ikke var kyniske nok i vores afslutninger, men igen må jeg sige, at Korsørs målmand bare stod en rigtig god 1. halvleg, og pludselig var stillingen 8-8, men heldigvis kunne vi gå til pause med en smal føring på 10-9.

Anden halvleg mindede en del om første halvleg, hvor vi stod en del i forsvaret, og herefter forsøgte at løbe kontra og lægge pres på Korsør, og det lykkedes meget bedre nu, idet vi afsluttede bedre og ca. halvvejs i anden halvleg var vi foran med 4-5 mål, og vi følte egentlig, at vi havde kontrol på kampen, uden at vi dog kunne løbe helt væk fra Korsør, som hele tiden forsøgte at spille lange angreb, og på den måde trække lidt tempo ud af kampen, men heldigvis havde vi roen og tålmodigheden i anden halvleg til at køre en forholdsvis sikker sejr hjem.

Ingen tvivl om, at vi skal arbejde meget med at “gøre arbejdet færdigt”, og gøre alt for ikke at brænde så mange chancer, som vi faktisk har gjort i flere kampe. Men samtidig ser forsvaret rigtig fint ud foran vores målmænd, som gør et godt arbejde for tiden, ligesom vores angreb til tider er bevægeligt og afvekslende, så vi ser med fortrøstning frem mod den resterende del af sæsonen, men det kræver altså hårdt arbejde fra alle både til træning og specielt i kampene.

Endnu engang skal lyde en stor tak til supportere, tilskuere og sponsorer, som altid skaber en rigtig god stemning i Bavnehøj Arena.