22. oktober 2016

AJAX København – HIK 28-24 (14-11)
Fredag d. 21/10-2016

I sidste sæson tabte vi begge kampe mod HIK, så det var tid til revanche i fredagens opgør.
-Og da vi samtidig op til denne sæson har fået 2 spillere, som spillede for netop HIK i sidste sæson, og det var et lokalopgør, kunne jeg godt mærke på spillerne i optakten til kampen, at der var tale om en speciel kamp, som de meget gerne ville vinde.

Selvom stillingen viste, at vi var favoritter inden kampen, ved vi efterhånden, at der skal kæmpes hårdt i alle kampe – det blev der så sandelig også gjort i fredagens kamp, og vi kigger ikke på stillingen, men på, hvordan vi udvikler os fra kamp til kamp.

Der var meget høj intensitet i første halvleg med skiftende føringer undervejs, hårde nærkampe, hvor der bestemt ikke blev holdt igen, og godt håndboldspil blev der også vist i den her periode, trods den høje intensitet.

I slutningen af første halvleg får HIK lavet et par fejl, og Mikkel i målet hiver lige et par redninger frem, som gjorde, at vi kunne gå til pausen foran 14-11.

Trods en udvisning kort inden pausen kom vi rigtig godt ud til anden halvleg, og vi kom foran 18-13. Men en periode i overtal, hvor det nu var Krupsdal i HIK målet, som tog godt fra – blandt andet på 2 helt frie muligheder – gjorde, at HIK var tilbage i kampen ved 18-16.

Det varede dog ikke længe og 4 minutter senere var stillingen 21-16, som blev udbygget til 26-19 med ca. 8 minutter igen. Kampen synes her vel afgjort på dette tidspunkt, og trods et forsøg på hel bane pres i forsvaret og 7-mod-6 spil i angrebet, så lykkedes det ikke HIK at komme tilbage, og vi vandt til sidst sikkert med 28-24.

Det var en rigtig god sejr. Vi fik revanche. Vi fik 2 gode point. -Og ligeså vigtig var det, at vi endnu engang fik løst de udfordringer, som opstod i løbet af kampen!