HS1: Hård kamp i vente mod TMS Ringsted

10. november 2016

AJAX København – TMS Ringsted, d. 11/11-2016 kl. 19.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Denne kamps modstander fra TMS har forståeligt store ambitioner for årets turnering, og man må sige, at de har sat handling bag ordene og oprustet voldsomt på holdet, hvor blandt andet Rune Ohm, Claus Møller Jakobsen og Andreas Stryger er hentet til det midtsjællandske, ligesom der er kommet nogen unge talentfulde spillere til holdet, hvorfor der er en god blanding af rutine, ungdommens mod og vilje på holdet, ligesom en god gammel kending af Ajax er hentet til for at styre tropperne i form af træner Christian Dalmose.

Vi er godt klar over, at det er en hård omgang vi skal op imod – endnu engang – og selvom stillingen lige nu siger, det er en kamp mellem nr. 4 og 5 i rækken, så kigger vi altså ikke mod stillingen. Men vi er igen nød til at tage én kamp ad gangen, hvor vi ser på egne kvaliteter, egen indstilling og egen disciplin i forhold til den modstander vi skal op imod.

Vi skal have masser af tålmodighed i egne rækker, og samtidig skal vi prøve at spille det spil vi gerne vil, hvor vi forhåbentlig kan stresse TMS i perioder af kampen. -Og så skal vi være klar til at slå til, når mulighederne opstår i løbet af kampen!

Vi glæder os endnu engang til at spille i Bavnehøj, og håber på stor opbakning – som vi altid har brug for – og så forhåbentlig kan de 2 point blive i København!

Torben Nielsen, træner.
Torben