HS1: Hæderligt nederlag i sæsonens sidste kamp ude mod Nordsjælland

9. april 2017

Nordsjælland Håndbold – AJAX København: 25-21 (11-10)
Lørdag d. 8. april 2017

Sæsonens sidste kamp var udekamp i Helsingør mod allerede oprykningsklare Nordsjælland, i en festklædt flot kulisse med masser af tilskuere, med en flot hyldest til en flot sæson af Nordsjællands mandskab, og i starten af kampen tyede noget på, at vi virkede en smule trykket af omgivelserne, ligesom Nordsjælland spillede flot, dækkede godt op og løb meget stærkt frem af banen, hvilket bevirkede vi haltede efter, og efter ca. 20 minutter var bagud med 5-8.

Vi har spillet en flot sæson, og én af vores store forcer har været, at vores bundniveau er blevet bedre og bedre, og selvom spillet ikke hele tiden flyder efter hensigten, så fighter spillerne af et godt hjerte, og stille og roligt kom vi tilbage i kampen, stod godt i forsvaret og fik løbet lidt kontra, og ved pausen var vi kun bagud med 10-11 og alt var igen åbent.

Den tætte kamp fortsatte frem til ca. halvvejs ind i anden halvleg, hvor Nordsjælland fik slået et lille hul på 3-4 mål, men med ca. 6-7 min igen fik vi muligheden for at komme helt tilbage i kampen, da vi kom i overtal, men desværre blev der brændt en stor chance fra fløjen og et straffekast, og den sidste luft røg ud af ballonen.
Det blev aldrig rigtig spændende til sidst, og Nordsjælland vandt fortjent – og stort tillykke til dem med oprykningen.

Generelt har vi spillet en flot sæson, og med 30 point og en flot 5. plads i et meget tæt og spændende midterfelt i rækken, må vi konkludere resultatet som tilfredsstillende.
Vi har mange unge spillere, vi har været lidt ramt af skader som de fleste andre hold i rækken, og med en smal trup betyder det meget, men andre spillere har “stemplet” ind, og vi har et godt udgangspunkt til den periode som kommer nu uden kampe – bortset fra en pokalkamp – hvor der skal trænes fysisk, så vi kan blive helt klar til den nye sæson, og forhåbentlig lægge yderligere lag på vores spil.
Vi glæder os over sæsonen – og begynder allerede nu at forberede os til september, hvor en spændende sæson 2017/2018 begynder!