HS1: Kasper Ottesen stopper i AJAX København

17. december 2015

Pressemeddelelse – København, torsdag den 17. december 2015

Det er med stor beklagelse, at vi i dag kan offentliggøre, at vores højre fløj, Kasper Ottesen, efter gensidig aftale stopper med øjeblikkelig virkning i AJAX København.

Da vi forud for sæsonen 2014/2015 hentede Kasper fra svenske Hammarby IF, fra Elitserien, var det noget af et scoop for en klub som AJAX København og Kasper var ikke sen til at vise, hvilke kvaliteter han var gjort af.

Kasper har siden han første gang trådte ind i Bavnehøj Arena været klubbens mand og han er vellidt af alle i og omkring AJAX København.
Derfor var det også beklageligt, at Kasper på ny blev ramt af knæskade som har bevirket, at han nu er nødt til at indstille sin håndboldkarriere og sætte håndbold og håndboldsko på hylden.

Kasper Ottesen

Kasper udtaler om ophævelsen: Jeg er både ked og træt af, at jeg ikke har kunne gøre arbejdet færdigt og er nødt til, at stoppe før tid. Men, jeg har også en civil karriere som jeg skal tænke på og derfor er blevet enig med AJAX København om, at ophæve kontrakten, og fortsætter

Jeg vil gerne her takke alle i AJAX København for nogle fantastiske år. AJAX København er en klub, hvor der er plads til alle og en klub, hvor eliten og bredden går hånd i hånd og jeg vil stadig have min gang i Bavnehøj Arena, så tit det er mig muligt.

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Ole Christensen
sportschef
Mobil 2966 5990