HS1: Meget svær udekamp venter!

21. november 2015

Team Sydhavsøerne – AJAX København 22/11-2015 kl. 15.00
BorderShop Arena, Ved Stadion 4, 4930 Maribo

Alle kampe – ude som hjemme – er svære i årets række, og vi skal søndag forsøge at rejse os efter skuffelsen i sidste uge mod Køge, hvor det blev til et smalt 1 måls nederlag efter en kamp hvor næsten intet lykkedes.

Samtidig må søndagens modstander fra Sydhavsøerne siges at have fået lidt tro på tingene igen, efter en meget flot sejr over Ringsted torsdag aften.

Vi har været inde i en god periode inden kampen mod Køge, men ingen tvivl om at vi skal op i meget højere gear mod Sydhavsøerne end sidst mod Køge. Vi skal også finde et højere niveau i vores forsvar, så vi forhåbentlig kan få løbet lidt kontra og få lidt nemme scoringer. Samtidig skal vi møde et hold som spiller temmelig fysisk i deres forsvar, og det skal vi indstille os på, således at vi spiller hurtigere i angrebet og frem for alt direkte.

Ingen tvivl om Sydhavsøerne er favoritter, men vi tror som altid på os selv, og tror på vi kan hente sejren i alle kampe…også på søndag.

Hvis du ikke er med i den fyldte AJAX Support bus til udekampen i Maribo, så kan du se kampen LIVE via Hbold.dk lige her: https://hbold.dk/live/team_sydhavsoeerne_-_ajax_koebenhavn/

Torben Nielsen, træner.

Torben Nielsen