HS1: Nederlag efter tæt kamp

24. november 2015

Team Sydhavsøerne – AJAX København 22-17 (10-8)

Det blev desværre ikke til point i den svære udekamp i Maribo, hvor Sydhavsøerne var værter i søndags.

Intet tydede imidlertid på en tæt kamp i starten af kampen, hvor Sydhavsøerne sad på det meste, og med enkle midler stoppede vores angrebsspil, hvor vi manglede noget vildskab og måske lidt tro på tingene, og 7-8 minutter inden pause var vi bagud med 5-10. Et par hurtige scoringer i slutningen af første halvleg gjorde dog, at stillingen ved pausen var 10-8 til værterne, og optimismen var tilbage.

Starten på anden halvleg var forrygende, hvor forsvaret stod endnu bedre end i første halvleg og vi løb kontra på alt og hurtigt kom vi foran med 10-11 og 11-12, men desværre blev vi i de næste 8 minutter ramt af 4 udvisninger, hvilket bevirkede at Sydhavsøerne igen fik momentum og kom foran 14-12.

Ressourcerne begyndte at blive knappe og vi kom bagud med 18-14, men alligevel kom vi tilbage på 18-16, og hvis vi ikke havde stolpe ud og misbrugt kontra i de næste aktioner, kunne det måske have set anderledes ud, men vi kom bagud 19-16 og måtte satse lidt til sidst inden Sydhavsøerne fik lukket kampen.

Desværre, men indstillingen var rigtig god, forsvaret var igen på plads, men kynismen og roen manglede desværre i de afgørende situationer, hvilket er meget vigtigt for at vinde håndboldkampe.

Der var dog mange positive ting i kampen, som vi skal tage med os videre.

Kampfakta:

Målscorere for Team Sydhavsøerne: Kristian Klitgaard 6, Sebastian Kanstrup 6, Michael Riis 3, Mathias Kasapidis 2, Morten Damgaard 2, Jesper Munk 1, Ronni Vilstrup 1, Magnus Andersen 1.

Målscorere for AJAX København: Jacob Wiberg 5, Patrick Eilert 3, Thor Larsen-Lechuga 3, Adam Bucht 2, Kristian Lok 2, Rasmus Krogh 1, Anders Bendtsen 1.

Udvisninger: Team Sydhavsøerne 2, AJAX København 6