HS1: Nederlag på udebane mod Fredericia HK 1990

4. december 2016

Fredericia HK 1990 – AJAX København 30-22 (17-11)
D. 4/12-2016

Det er nu godt, at der trods alt ikke er så langt hjem fra Fredericia, som der er hjem fra nogle af de andre steder i det jyske – men det var alligevel en rigeligt lang hjemtur, efter vores udekamp søndag i Fredericia.

Efter en lige indledning på kampen, må vi bare konstatere, at Fredericia var mere skarpe, disciplinerede, tacklende og bedre på alle parametre end os i de sidste 12-14 minutter af første halvleg.
I den periode lavede vi rigtig mange fejl, brændte chancer, og spillede uden tålmodighed i begge ender af banen, og det kostede mod et meget opsat og godt spillende mandskab fra Fredericia, som fik straffet os og vi kunne gå til pause bagud med 6 mål.

Det blev en smule bedre – helt generelt – i anden halvleg, men udover vi kom lidt tættere på ved 13-17, så brændte vi fortsat for mange chancer, og vi havde problemer i forsvaret, hvor Fredericia ikke havde de store problemer med at komme til chancerne.

Det blev aldrig spændende – dertil var afstanden i dag for stor mellem os og Fredericia – men vi må op med humøret igen, og vi ved, at vi ind imellem ryger ind i nogle kampe, hvor intet rigtigt fungerer, og vi ikke rammer dagen.. -Og så bliver vi selvfølgelig straffet af modstanderen, som det var tilfældet i dag.