HS1: Ny direktør til AJAX København 1. Herrer

29. august 2017

PRESSEMEDDELELSE – København d. 29/8-2017

Bestyrelsen i selskabet bag AJAX Københavns 1. Herrer oplyser, at have tilknyttet Mikkel Frid som ny direktør.

Mikkel Frid har en mangeårig og solid kommerciel baggrund fra mobilindustrien, ligesom han har været ansat i Dansk Håndbold Forbunds kommercielle afdeling. Mikkel har også i fem år frem til 2015 været en del af bestyrelsen i AJAX Københavns moderklub og løbende hjulpet med den kommercielle strategi omkring både moderklub og 1. Herrer. Bestyrelsen i selskabet er glade for at have fået tilknyttet Mikkel som direktør, og ser frem til Mikkels energiske og dedikerede bidrag uden for banen.

Mikkel Frid, som i det daglige har en stilling som salgsdirektør i webbureaet Vaimo A/S, overtager stafetten fra Jannik Hansen, der efter otte år på direktørposten forsætter i rollen som aktiv medejer og i bestyrelsen i selskabet.

Den første store opgave er at fastlægge strategien fremadrettet, og det skal ske i tæt samarbejde med AJAX Københavns moderklub. Mikkels dybe indsigt i klubben skal være med til at sikre, at samarbejdet bliver yderligere forstærket. Samarbejdet med moderklubben skal være med til at sikre, at AJAX København og København som by, får et herrehåndboldhold i den bedste række og bliver der. Kort sagt, AJAX København 1. Herrer skal rykke sig fremad og opad både sportsligt og kommercielt.

Yderligere oplysninger:
Mikkel Frid
Direktør
AJAX København
Mobil: 28 27 01 02
Mikkel Frid