HS1: Pokalkamp hjemme mod HØJ Elite

9. december 2015
Landspokalturnering 2015-16 3. runde AJAX København – HØJ Elite
Bavnehøj Arena, 9/12-2015 kl. 18.40
Onsdag venter en pokalkamp hjemme i 3. runde af pokalturneringen, hvor modstanderen er HØJ Elite. Et hold vi næsten lige har mødt i turneringen, med et nederlag på 25-29 til følge. En kamp som HØJ mere eller mindre sad solidt på, og bortset fra en periode i anden halvleg, hvor vi kun var bagud med 2 mål, så må vi bare sige, at HØJ vandt meget fortjent.
Derfor har vi revanche til gode, og vi tror selvfølgelig på at vi kan få revanche, og da begge hold kommer med friske sejre over henholdsvis Vesthimmerland og Sydhavsøerne, så tror jeg der venter en spændende og jævnbyrdig kamp i landspokalen.
Det er ligeledes måske lidt uheldigt for begge mandskaber, at trække et 1. divisions hold så tidligt i pokalturneringen, men omvendt er vi sikre på, at vi holdes skarpe frem mod vores vigtige kamp i Skovbakken på lørdag, og jeg forventer spillerne giver sig 100%, for at få den revanche og komme videre i pokalen.