HS1: Sejr i uskønt lokalopgør

18. februar 2017

HIK – AJAX København: 21-25 (14-13)
Fredag d. 17/02-2017

Lad det være sagt med det samme: det var ikke nogen håndboldmæssig nydelse tilskuerne blev vidne til i Maglegårdshallen fredag aften, men derimod en ujævn og uskøn kamp, med masser af fejl fra begge hold, og hele 13 udvisninger og et direkte rødt kort til HIK ved uafgjort med ca. 20 min igen.
Ingen tvivl om, at det svækkede HIK i slutfasen, men foran det var gået en kamp, som vekslede med 1 måls føringer til begge mandskaber, og man havde fornemmelsen af, at det hold som først kunne begrænse deres fejl ville vinde.

Vi manglede i den grad tempo og intensitet i vores spil i første halvleg, og måske var det årsagen til, vi fik hele 5 udvisninger alene i første halvleg, idet vi kom for sent i vores tacklinger og generelt spillede vi ikke på den måde, vi gerne ville, og det blev lidt på HIK’s præmisser, og vi havde svært ved at sætte os på kampen.

Vi kom meget bedre ud til anden halvleg, hvor vi lavede de første tre mål, og var hurtigt foran med et par scoringer, men 2 udvisninger nærmeste oveni hinanden ændrede hurtigt billedet og kort efter var vi igen bagud.
Vi kom dog hurtigt på rette spor, og kort efter fik HIK det røde kort, og selvom spillet på ingen måde blev prangende fra vores side, så kom vi hurtigt foran med 3 scoringer, og HIK nåede aldrig at komme tilbage i kampen.

Vi spillede ikke godt, men spillerne skal roses for hele tiden at forsøge; de kæmpede og fightede alt de havde lært, og når modstanderen holdes nede på 21 mål, på rigtig koncentreret forsvar og et par gode målmænd, så er muligheden for sejr bestemt til stede, og man må bare konkludere, at det var en rigtig god sejr, som vi fightede os til fredag aften.

Torben Nielsen, træner.
Torben