HS1: Sidste hjemmekamp mod topholdet fra Skive fH

31. marts 2017

AJAX København – Skive fH, d. 1/4-2017 kl. 14.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Skive fH kommer til Bavnehøj Arena med et særdeles fremragende mandskab, som efter en fremragende sæson er sikre på at skulle spille om oprykning til Ligaen, og lige nu handler det kun om for Skive, om de bliver nr. 2 eller 3 i rækken.

De havde godt nok en lille svipser i Maribo i sidste uge, hvor alt gik galt for dem, men det kender stort set alle hold i rækken til i år – inklusive os selv – og de går efter at revanchere sig selv mod os, så ingen tvivl om, at Skive kommer med stor energi og fysisk styrke, som de vil forsøge at overmatche os med.

For eget vedkommende har vi jo sikret os, men alligevel synes jeg, vi fik vist os fra en rigtig god side i sidste uges tætte og spændende kamp mod Fredericia, og jeg har en klar forventning om, at spillerne vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af i Bavnehøj Arena, overfor vores meget trofaste og fremragende publikum.
Der var masser af energi, rigtig god indstilling, fight og en god udstråling – og det er altså meget vigtigt for vores hold, at disse faktorer er til stede i alle kampene, hvis vi skal spille med om sejren, og lørdag er vi godt klar over, at det bliver en hård nød at knække mod et meget stærkt Skive-hold.

Vi har revanche til gode fra vores kamp i Skive; det er sidste hjemmekamp i sæsonen; det er dobbeltarrangement med vores nyoprykkede damehold; så forhåbentlig kigger mange mennesker forbi for at støtte os, sige tak for sæsonen i år og lave en fantastisk stemning!

Torben Nielsen, træner.
Torben