HS1: Smal sejr i overraskende intenst opgør lørdag eftermiddag

26. marts 2017

AJAX København – Fredericia HK 1990: 28-27 (15-10)
Lørdag d. 25. marts 2017

Kampen mod Fredericia var en kamp mellem to mandskaber, som på forhånd var sikre på forbliven i rækken, og på den baggrund forsøgte vi alligevel at sætte os op til kampen bedst muligt; men alligevel nærede den her usikkerhed inden kampen på, om der ville være den nødvendige intensitet i opgøret fra vores side.
Vi havde revanche til gode fra første opgør mod Fredericia, og vi havde “revanche” til gode overfor vores tilskuere, efter vores mindre gode indsats i vores seneste hjemmekamp, ligesom vi naturligvis ville slutte bedst muligt i rækken, så vi synes, at vi havde rigeligt med motivation til kampen.

Indstillingen kan der på ingen måde indvendes noget imod, skal jeg skynde mig at sige. Vi virkede fokuserede og selv om selve kampen i første halvleg ikke var ligeså intens, som man måske kunne ønske – såfremt der havde været “livsvigtige” point på spil for begge mandskaber – så var vi klart bedst, og efter en super afslutning på første halvleg kunne vi gå til pause foran med 15-10.

Anden halvleg blev så meget mere intens og rigtig underholdende for tilskuerne, hvor vi efter en god start fik bragt os foran hele 20-12, og så synes kampen vel afgjort, men som så ofte før i årets turnering, så skal man altså være helt klar og det er i alle 60 minutter.
Fredericia gik i 7-mod-6 spil – hvilket vi troede, vi var forberedt på – men vi fik ikke dæmmet op for det i forsvaret; vi brændte et par chancer og lavede lidt fejl, og pludselig med ca. 10 min igen var stillingen helt lige 22-22, og alt var åbent.
Efter en meget hektisk afslutning med masser intensitet, nærkampe, vinderinstinkt fra begge mandskaber, underholdning og spænding til det sidste, så endte vi med en smal, god sejr på 28-27..

Vi spiller nu vores sidste hjemmekamp i næste uge lørdag hjemme mod Skive fH, ligesom vores nyoprykkede damehold spiller efter vores kamp, og vi håber, at mange tilskuere vil indfinde sig og sige “tak for denne sæson” i Bavnehøj Arena, således at der kan skabes en festlig ramme om årets sidste hjemmekamp!