HS1: Smalt nederlag på udebane efter tæt kamp

31. oktober 2016

Odder Håndbold – AJAX København 23-21 (13-11)
Søndag d. 30/10-2016

Det blev nøjagtig lige så svært og tæt i udekampen mod Odder som forventet, og desværre måtte vi lade begge point blive i Odder, som i den afsluttende fase lige var den smule skarpere i begge ender, som til sidst gjorde udfaldet.

Vi kom ikke særlig godt fra start, og Odder kom med alt de havde. Vi havde her svært ved at stoppe deres direkte kontrafase, ligesom vores forsvar ikke stod som det skulle, og Odder havde lidt for nemt ved at komme til scoringer.

Derfor foretog vi en ændring forsvarsmæssigt, ligesom vi skiftede målmand, og det hjalp i en periode. Men helt godt blev det ikke i første halvleg, og vi var faktisk lidt heldige med kun at være bagud med 11-13 i halvlegen.

Det blev meget bedre i anden halvleg, hvor vi fra starten stod bedre i forsvaret, og vi fik generelt god fart i spillet. Her kom vi hurtigt på uafgjort, men i en til tider hektisk og meget intens anden halvleg, begik vi også nogle fejl, som gjorde, at vi hele tiden var bagud med 1-2 mål. Men man havde fornemmelsen af, at det blev tæt hele vejen, og vi kom på 19-19, hvilket gjorde, at Odder tog time-out…

Det kom Odder desværre bedst ud af, og de løb til sidst med sejren – efter en til tider velspillet og meget spændende kamp, hvor målmændene i begge ender var banens bedste spillere.
Men generelt skal vores hold roses for hele tiden at tro på tingene, og aldrig give op!
-Men nu glæder vi os til en fri-weekend, hvor vi forhåbentlig i løbet af den kommende uge kan få de spillere, som trækkes med lidt små skader, helt klar igen.