HS1: Spændende hjemmekamp mod stærkt hold

24. marts 2017

AJAX København – Fredericia HK 1990, d. 25/3-2017 kl. 14.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Fredericia kommer til Bavnehøj, og man må sige, at de har gang i et godt projekt i den gamle hæderkronede klub med flere Danmarksmesterskaber på CV’et, og det er efter nogle år, hvor de har været nede og vende i de lavere rækker. Men der blæser nye vinde over klubben, som i den grad er på vej tilbage til toppen af dansk håndbold.

Som nyoprykker ligger de nr. 5, hvilket må siges at være super godt gået, og de har et meget stærkt hold bestående af en god blanding af unge spillere, og nogle lidt mere rutinerede, som de unge kan læne sig op af, når det er lidt tæt i kampene.

Tæt blev det ikke sidst vi spillede mod Fredericia tidligere på sæsonen, hvor vi tabte stort, så vi har i den grad revanche til gode, og samtidig må vi sige, at sidst vi spillede på hjemmebane i Bavnehøj foran et meget talstærkt publikum, der leverede vi ganske enkelt ikke varen, så vi synes, at vi skylder vores publikum en kamp, hvor vi allesammen igen giver alt for at vise, at når modstanderne kommer til Bavnehøj Arena, så skal de møde et AJAX-mandskab, som kæmper og fighter alt, vi har lært for at pointene bliver i København.

Vi glæder os til kampen – det bliver svært, men jeg tror det bliver meget seværdigt!

Torben Nielsen, træner.
Torben