HS1: Spændende hjemmekamp venter mod HEI Håndbold

23. september 2017

AJAX København – HEI, Skæring, d. 23/9-2017 kl. 14.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

For et par år siden var vi lidt heldige med at blive i rækken, da vi spillede nogle spændende og meget tætte kampe mod HEI, som vi heldigvis endte med at trække os sejrrigt ud af. Men meget fortjent er HEI nu i landets næstbedste række, og hvilken entré de har gjort, med to sejre i de første to kampe. 
Specielt sejren ude mod Fredericia er umiddelbart spektakulær og overraskende, men en sikker sejr efterfølgende hjemme mod Stoholm viser jo, at det ikke var et tilfælde, og vi ved, at vi skal være helt klar på alle parametre, hvis vi skal hive sejren i hus, og lade pointene blive i København.

Der er ligeledes ikke blevet scoret mange mål imod HEI, da de har holdt modstanderne på 19 og 18 scoringer, så vi skal have gang i kontrafasen, samt noget varieret og bevægeligt angrebsspil, hvis vi skal åbne HEI’s forsvar og målmand.

Vi mener selv at være på vej i den rigtige retning, idet et par skadede spillere så småt er på vej tilbage, og efter et lidt for stort nederlag i premieren mod Randers, tog vi i sidste weekend til Lemvig, hvor vi efter en god indsats fik et fortjent point med hjem i sidste øjeblik, og der var nogen af de takter i spillet, fighten og gnisten i øjnene, som vi skal have i alle kampene for at kunne lykkedes.

Vi glæder os som altid til at spille i Bavnehøj Arena, og håber på stor opbakning. 
Rigtig god kamp!

Torben Nielsen, træner.