HS1: Spændende kamp i vente fredag aften

9. marts 2017

AJAX København – Otterup HK, d. 10/3-2017 kl. 18.45
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Vi skal endnu engang ud i en kamp om 2 meget vigtige point, når fredagens modstander fra Otterup kigger forbi Bavnehøj Arena, og årsagen til dette er, at årets turnering er meget lige for midterholdene, som alle kæmper for at slippe væk fra den møgirriterende placering som nummer 10, som giver kampe i nedrykningsspillet.
At en placering som nummer 10 – femte sidst – giver kampe i nedrykningsspillet er i sig selv lidt vanvittigt, men det er nu en gang sådan det er, og i år skal der altså bare flere point til end de sidste par år for at slippe for denne placering, idet mange af os midterhold ligger og “bytter” point med hinanden, samtidig med, at bundholdene ikke har fået så mange point som tidligere, og topholdene bare ikke sætter særligt meget til i år.
Vi ligger pt. nummer 6 med 24 point, og alligevel kan vi ikke føle os helt sikre på at undgå nedrykningsspillet, som vi jo var i sidste sæson, men det vil en sejr i fredagens kamp rode bod på, og vi vil gøre alt for, at de 2 point bliver i København.

Det er vores hjemmebane – det er vores hal; vi skal vise vilje og energi, og så skal vi vise, at vi kan indstille os rigtigt på Otterup, som gennem længere tid har ligget på den berygtede plads som nummer 10, men som blandt andet efter en meget flot stor sejr i Odder i sidste weekend, byttede plads med netop Odder og rykkede op som nummer 9.

Vi tabte sidste sæson til Otterup på hjemmebane, så vi har revanche til gode, selvom vi efter et meget tæt opgør tidligere på sæsonen vandt i Otterup, så ved vi, det bliver svært, for Otterup praktiserer skiftende forsvarsformationer, og har et meget velfungerende kollektivt angrebsspil, som vi skal lukke effektivt ned for.

Vi glæder os – forhåbentlig med et talstærkt publikum i ryggen – og husk kampen er rykket et kvarter, så kampstart allerede er kl. 18.45! 

Torben Nielsen, træner.
Torben