HS1: Spændende pokalkamp mod GOG Håndbold

24. maj 2017

AJAX København – GOG Håndbold, d. 24/5-2017 kl. 19.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

GOG var måske det bedst spillende hold i deres slutspilspulje, men hvor lidt uheld i en tæt kamp mod Skjern, og en skidt afslutning på kampen hjemme mod Aalborg kostede en – i min optik – ellers fortjent plads i semifinalerne, da GOG spillede vel noget af det mest seværdige håndbold af alle slutspilsholdene, med fuld skrue i alle spillets faser.
Ingen tvivl om, at vi i den grad skal have løbeskoene på i aftenens kamp, hvor vi godt er klar over, at vi er meget undertippede. Men vi vil selvfølgelig prøve efter bedste evne at spille lidt op til dans, og så håber vi naturligvis også på, at GOG ikke rammer topniveau.

For vores eget vedkommende har vi ikke spillet en kamp siden den 8. april, som var ude mod Nordsjælland, og alene på den baggrund er vi meget i tvivl om, hvor vi egentlig står henne på nuværende tidspunkt. Men vi skal sælge os så dyrt som muligt, og så skal vi forsøge at spille lidt vores eget spil, og på den måde udfordre GOG.

Vi glæder os; vi ved det bliver særdeles svært; men vi håber på en stor oplevelse til en forhåbentlig velbesøgt sidste kamp i Bavnehøj Arena i sæsonen 2016/2017.

Torben Nielsen, træner.
Torben