HS1: Stort nederlag i Ringsted

2. marts 2017

TMS Ringsted – AJAX København: 34-19 (14-6)
Onsdag d. 1/3-2017

Onsdag aften var vi en tur i Ringsted, og det blev en kamp, hvor vi kom rigtig skidt i gang og efter en nærmest mareridtsagtig start på kampen, hvor intet lykkedes i vores angreb og Ringsteds målmand samtidig stod fantastisk, så scorede vi først til 9-1 efter ca. 17 minutter, og vi var bare hele tiden et skridt eller to efter i tanke og handling.

Efter pausen fortsatte tendensen desværre, og vi ramte intet i kampen, som bare må betegnes som en rigtig møgkamp, som desværre sker for de fleste hold en gang imellem i løbet af en sæson.
Heldigvis har vi nu mere end én uge til næste meget vigtige kamp den 10/3, som er hjemmekampen mod Otterup.

En stor tak skal lyde til alle de trofaste Ajax supportere og fans, som valgte at møde op til kampen!