HS1: Svær kamp venter i Skovbakken i weekenden.

11. december 2015
IK Skovbakken – AJAX København 12/12-2015 kl. 15:45
Vejlby-Risskov Hallerne, Vejlby Center vej 51, 8240 Risskov

I weekenden skal vi en tur til Skovbakken, hvilket også markerer starten på anden halvdel af turneringen. Det betyder jo blandt andet, at man skal finde ud af, hvad man lærte af det første opgør mod en given modstander, og så forsøge at rette til, ændre, indstille sig på og så videre, hvilket altid er spændende at se, når holdene mødes for anden gang i turneringen.

Det betyder også at spillerne måske bedre kan forholde sig til den spiller, man står overfor, hvilket også kan give nogen sjove og gode “kampe i kampen”, så det gælder om at være klar fra første fløjt, og forhåbentlig sætte sig på spillet fra starten.

Vi mødte jo Skovbakken i den første kamp i turneringen hjemme i Bavnehøj, og det var en kamp, som nærmest fra starten blev styret af udeholdet. Det var svært for os i den kamp at løse deres offensive forsvar, samtidig med at de spillede meget diciplineret angrebsmæssigt, hvor de i mange situationer vandt mand/mand duellerne, og selvom vi i perioder af anden halvleg kun var bagud med 1-2 mål, så var Skovbakken bedst i den kamp.

Derfor går vi målrettet efter revanche, og vi skal forsøge at følge op på kampen fra sidste weekend mod Vesthimmerland, hvor vi var bedst og skarpest i de fleste af spillets facetter, men vigtigst af alt stod vi i den grad sammen som hold. Spillerne var klar til at hjælpe, støtte og kæmpe sammen i alle 60 minutter.
Vi tror på det – det gør vi hver gang – og selvom vi ved at vi kommer i modgang i løbet af kampen, så tror vi på at vi kan fighte og spille os til en sejr.