HS1: Svær udekamp venter i Randers

24. oktober 2015

Lørdag går turen til Randers, hvor der venter et formstærkt hjemmehold, som senest vandt sikkert med 8 mål på udebane i Lemvig, og ingen tvivl om at Randers er ved at genfinde de takter, som i sidste sæson var snublende tæt på at sende dem i Ligaen.

Der er naturligvis flere profiler man kan pege ud hos Randers, men ingen tvivl om at holdet er deres helt store styrke, og spillerne kender deres roller, og ved hvad der kræves af dem. Det er en stor styrke, og skal vi have point med hjem til København, så skal vores angrebsspil spilles med ligeså stor disciplin, energi og vilje, som i sidste uge mod TMS Ringsted, samtidig med at der skal kæmpes med næb og klør for hver eneste centimeter på banen.

Vi arbejder fortsat meget på at forbedre alle facetter af vores spil, og vores indstilling til alle kampene er den samme, og det er at vi skal tro på os selv og vores koncept, og så skal der stille og roligt nok komme flere point på kontoen. Vi ser frem til en forhåbentlig meget spændende kamp i det jyske.

Randers HH – AJAX København
Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.00
Arena Randers

Kig forbi og støt drengene hvis du er på de kanter.

Torben Nielsen, cheftræner

Torben Nielsen.