HS1: Underholdende kamp i vente i Bavnehøj Arena

24. februar 2017

AJAX København – Odder Håndbold, d. 25/2-2017 kl. 14.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Efter en hårdt tilkæmpet sejr i lokalopgøret ude mod HIK sidste fredag, venter en helt anden opgave i lørdagens kamp mod Odder, hvor jeg tror publikum kan blive vidne til en underholdende kamp, som formentlig vil blive forsøgt afviklet i et højt tempo, hvor begge hold vil forsøge at sætte sig på modstanderen fra starten af kampen.

Odder er et hold fyldt med fremragende spillere på stort set alle positioner, og som kan slå de bedste hold på deres bedste dage, og ingen tvivl om, at vi skal være helt klar i lørdagens kamp, hvis begge point skal blive i København.

De sidste kampe har været en blandet oplevelse for os rent spillemæssigt, hvor vi ind i mellem har spillet fremragende, og så i næste kamp måske ikke helt ramt det spillemæssige niveau hele vejen igennem. Men det er også vigtigt, at man i kampe, hvor spillet måske ikke helt flyder perfekt, kan kæmpe og fighte for sagen, og det synes jeg virkelig, vi har gjort.

Derfor har vi også fået skrabet nogle gode point til os i de seneste kampe, og kampen lørdag er også en meget vigtig én af slagsen i det store midterfelt, hvor alle vil holde afstanden til den sidste “nedspilsplads”.

Samtidig har vi revanche til gode fra det første opgør i Odder, hvor vi tabte med 21-23, og hvor Odder på mere kynisme og skarphed, desværre fortjent løb med begge point.

Vi håber på stor opbakning i Bavnehøj Arena – vi får brug for det!

Torben Nielsen, træner.
Torben