HS1: Vigtig sejr over Lemvig i lørdagens hjemmekamp

1. februar 2017

AJAX København – Lemvig-Thyborøn Håndbold 25-21 (10-8)
D. 28/1-2017

Alle var klar over vigtigheden af lørdagens opgør hjemme mod Lemvig, og heldigvis lykkedes det os efter en flot indsats, at lade begge point blive i København!

Spillerne var utroligt fokuserede hele vejen igennem kampen, som i første halvleg var præget af meget disciplineret forsvarsspil i begge ender, og da både Lemvigs målmand og vores egen Mathias Olsson begge stod fremragende, var det en målfattig første halvleg, som trods en hæsblæsende slutning på halvlegen alligevel endte med de lidt bemærkelsesværdige cifre: 10-8.

Begyndelse af anden halvleg blev fremragende set fra vores synspunkt, idet vi i løbet af de første 3 1/2 minut havde øget føringen til 14-9, efter nogle fremragende forsvarsaktioner, som kort efter resulterede i flotte scoringer i den anden ende. -Og stormvejret mod Lemvigs mål fortsatte de næste 15 minutter, og med ca. 10 min tilbage af kampen var føringen forholdsvis komfortabel med 21-14.

Nu er håndbold jo heldigvis et forunderligt og herligt spil, og et par brændte chancer, samt et par udvisninger gjorde, at Lemvig med offensivt forsvar fik sat os under lidt pres med et par hurtige scoringer, og med et lille minut var føringen reduceret til 23-21, inden vi fik lukket kampen med 2 scoringer.

Vi spillede en rigtig god kamp; forsvaret stod solidt foran Mathias, som blev ved med at tage godt fra i målet, og vores kontrafase kom rigtig fint ud af starthullerne i specielt anden halvleg, så det var en rigtig god indsats, som forhåbentlig har fået os på rette spor igen.

Vi står foran nogle rigtig vigtige kampe de næste uger, og vi viste i hvert fald mod Lemvig, at når indstillingen, viljen til at ofre os for hinanden, og udstrålingen er til stede – som den var i lørdags – så kan vi spille en rigtig god gang håndbold, og det skal vi virkelig tage med videre fra lørdagens kamp.