Israelsk landsholdsspiller klar for Ajax København

6. november 2018

Ajax København henter Amit Izak

Ajax Københavns bedste damer er blevet endnu en landsholdspiller rigere. Tilgangen af den israelske højre back, Amit Izak bliver den anden seniorlandsholdsspiller i truppen, den anden er som bekendt islandske Eva Björk Davidsdottìr.

Amit har senest spillet i BSB Izmir i Tyrkiet og har før det tyrkiske ophold har Amit spillet i Polske AZS Koszalin, samt de to spanske klubber Cordoba og Atletico Guardes. Amit fik derudover landsholdsdebut som blot 16 årig.

Personlig sponsor for Amit blive MP Food & Event ApS, hvilket har været en forudsætning for at få Amit til Danmark!

Direktør Kim Bay glæder sig til at få Amit i gang i klubben og er rigtig glad for at MP Food & Event ApS har bidraget til dette:

“Vi er rigtig glade for at kunne trække en landsholdsspiller mere til Ajax København. Vi er samtidigt meget glade for, at MP Food & Event ApS støtter op om dameholdet i HTH ligaen med et personligt sponsorat på Amit Izak. Det har været altafgørende for at få det hele til at gå op, så stor tak skal det lyde fra Ajax København til MP Food & Event ApS”

Amit er med i morgen når Odense Håndbold kommer på besøg i Bavnehøj Arena

Foruden de to Amit og Eva, tæller ligatruppen en del ungdomslandsholdsspillere i form af Sylvie Gamys og Mette Klostermann(u18), samt Stine Nørklit Lønborg og Stine Eiberg(U20)

Spørgsmål kan rettes til direktør Kim Bay på 20300223 eller kimb@ajax.flash.marketing