Jacob Just Mikkelsen stopper i Ajax København

4. september 2020

På vegne af bestyrelsen i Ajax København

Kære alle

Det er med blandende følelser, at vi må meddele jer, at Jacob Just Mikkelsen per 1.oktober 2020 stopper sit virke i Ajax København. Jakob har fået mulighed for at tage sine talenter videre i en ny stilling, hvorfor vi naturligvis er kede af at skulle sige farvel.
Vi sætter enormt stor pris på det store arbejde Jacob har udført gennem de sidste 6 år i Ajax. Særligt hans indsats i de seneste år omkring vores sociale partnerskaber, skole/undervisnings-samarbejde, håndboldskoler og feriecamps, samt ankermand for børnehåndbolden i foreningen.

Der skal lyde en kæmpe tak for den store indsats til Jacob, og uanset hvor ærgerlige vi er over snarligt at skulle undvære ham, er vi også stolte af nu at kunne sende ham videre i karrieren.

Det efterlader naturligvis nogle huller, som vi som forening skal have udfyldt. Der arbejdes på højtryk for hurtigst muligt at kunne præsentere jer alle en plan for hvorledes vi i nærmeste fremtid vil forsætte det store arbejde med fastholdelsen af bl.a. vores voksende sociale partnerskaber, skolesamarbejder osv.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til formand, Flemming Thomsen.

Jacob Just takker af i Ajax København