Jesper Matthiesen ser frem til aftenens kamp i Ringkøbing

22. september 2017

Ringkøbing- Ajax København 22/9, Green Sports Arena, Ringkøbing klokken 19.00.

Cheftræner Jesper Matthiesen er klar til aftenens kamp i Ringkøbing og du kan her læse hans optakt til kampen.

På tur til Jylland igen.. Holstebro kampen er ude af systemet, og heldigvis for det. Det var en kamp hvor vi aldrig nåede det niveau vi havde håbet på, og tabte desværre for stort, uden rigtig at udfordre Holstebros piger. Selvfølgelig kan vi tage gode ting med fra kampen, især Krille(Pernille Kristenen) på mål gjorde det fremragende. Ellers var der desværre for langt i mellem de gode elementer.

Der er blevet arbejdet hårdt på træningsbanen, og vi føler os klar til at tage til Ringkøbing. Ringkøbing indkasserede sæsons første point i sidste runde mod Århus, og om det er med glæde eller ærgelse vides ikke. 22-16 til værterne endte med en 22-22 og et point til hver. Hvis vi skal have noget med hjem fra Ringkøbing skal vi først og fremmest finde det bedste frem i os selv, og ikke mindst have styr på profilerne, Brandstrup, Maibom, Meglvang og Clausen. Sidstnævnte har været en meget sikker sidste skanse.

Det er et hold med noget mere rutine end os. Vores gå på mod og aggressive spil skal derfor sættes i scene. Ringkøbing havde godt styr på Århus offensiven det meste af kampen, hvilket for os betyder at deres solide base med 5-1 forsvar, samt førnævnte Clausen skal nedbrydes. Vi håber at vi kan spille kampen over på vores præmisser,  og sker alt dette, så tror jeg på en lige kamp hvor det kan blive afgjort til allersidst.

Vi glæder os til at besøge endnu en meget vanskelig udebane, og vi drømmer om det snart er vores tur til at indkassere noget på point kontoen.

Stine Nørklit Lønborg i træningskamp mod TMS Ringsted