JK Sikring indgår ny 3-årig aftale med AJAX København

13. september 2015

JK Sikring har ikke blot forlænget aftalen med AJAX København, men har både gjort det for en 3-årig periode, og engageret sig dybere end hidtil. Det betyder at JK Sikring vil være synlig på ryggen af spillertøjet og vil være ambassadør i erhvervsnetværket.

Jeg har været glad for at være en del af AJAX København og kan se et kæmpe potentiale for at bringe både holdet og netværket op på et højere niveau. Det vil jeg gerne være en del af og jeg glæder mig til at bidrage til det arbejde der kræves. For mig er det ikke kun vigtigt at kunne lave forretning, men det lige så vigtigt at det er både hyggeligt og sjovt at være en del af AJAX København. Det er det allerede, men vi skal et hak op og det skal jeg nok gøre mit for at det lykkedes” udtaler Jesper Klein, ejer og direktør i JK Sikring.

JK-Sikring-stor

“Det er fantastisk og super vigtigt i vores bestræbelser på at løfte niveauet og hele linjen, at vi kan fastholde engagerede partnere som JK Sikring. Jeg er derfor meget glad og tilfreds over at JK Sikring viser så stort et engagement og iver for at være en del af AJAX København. Det betyder virkelig meget for det fortsatte arbejde, at vi har partnere som tror på at det vi gør kan lade sig gøre og derfor binder sig for en længere periode. Det giver arbejdsro og mulighed for at bygge på” udtaler Mikkel Frid, Kommerciel ansvarlig, AJAX København.

Du kan læse meget mere om JK Sikring og hvad de kan tilbyde både private og virksomheder på deres hjemmeside: http://jksikring.dk/

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102