JK Tryk er ny LIGA partner i AJAX København

9. april 2015

JK Tryk har været partner i AJAX København i 10 år, og hvorfor ikke fejrer det ved at blive ny LIGA partner i klubben?

Det er præcis hvad Jens K. Pedersen som er ejer og direktør i JK Tryk har gjort. I forbindelse med gårsdagens pokalkamp mod SUS Nyborg kunne vi til førkamps arrangementet med partnere annoncere at JK Tryk er ny LIGA partner i AJAX København, men også at JK Tryk har indgået en 4-årig aftale.

I bestræbelserne på at løfte klubben på alle niveauer, sportsligt, administrativt, økonomisk og i erhvervsnetværket har JK Tryk indgået en aftale hvor de som partner går aktivt ind i deres partnerskab og har løfter deres engagement fra Morten P. partner til LIGA partner. Vi er glade for at JK Tryk har været villige til at tage dette skridt og forventer at flere partnere, nye som gamle vil bakke op om AJAX København.

Jens K. Pedersen udtaler: “det var ikke nogen svær beslutning for mig at indgå en ny og længevarende aftale med AJAX København. Vi har længe haft et fremragende samarbejde og vi ønsker at bakke op om det arbejde og de ambitioner der er i AJAX København. Vi vil gerne være en aktiv del i at København som by igen kan få håndbold på højeste niveau ved at få AJAX København i ligaen. Jeg tror på at det kan lykkedes og ser frem til de næste fire år som partner i AJAX København.”

JK Tryk

“Vi er stolte over at kunne fastholde en vigtig partner som JK Tryk og meget glade for at de samtidig bakker 100% op om klubbens ambitioner. JK Tryk har også gennem de seneste 10 år leveret varen og deres fleksibilitet er en afgørende faktor for at få hjulene til at dreje i den samme retning.” udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig i AJAX København.

Har du sørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om partner mulighederne i AJAX København så kontakt os her:

Mail: adm@Ajax.dk

Mikkel Frid: 2827 0102