Julehjælpen og Ajax København forlænger samarbejdet

9. juni 2015

Ajax København har de seneste to år i samarbejde med Julehjælpen afholdt juleaften i Ajax klubhus for udvalgte familier, ligesom alle afdelinger i klubben har bidraget med gaver, julekort, julemad og alt hvad der ellers hører til en rigtig juleaften.

Begge parter har været yderst glade for samarbejdet og derfor er det med stor glæde at vi i dag har forlænget samarbejdet med tre år.

Julehjælpen er meget glade for at forlænge aftalen med AJAX København med yderligere tre sæsoner. Vi har været meget glade for vores samarbejde omkring f.eks. Julearrangementerne og ser frem til at arrangere dem igen de kommende tre år samt støtte herrerne i deres bestræbelser på at rykke op i Håndbold Ligaen“, siger Rene Husted Vahl, bestyrelsesformand og stifter af Julehjælpen.dk

Du kan læse mere om Julehjælpen på deres hjemmeside http://julehjaelpen.dk/

Julehjaelpen_DK_Nyt_logo2015

“Vi er meget glade for at forlænge aftalen med Julehjælpen som ikke kun giver en hel masse til de familier som bliver udvalgt, men som bestemt også giver en masse godt tilbage til klubben og medlemmerne som alle bakker op om samarbejdet. Der var ganske enkelt ingen tvivl om, at selvfølgelig skulle vi fortsætte samarbejdet med Julehjælpen”, udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig  Ajax København.

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102