Kampreferat – AJAX København – IK Skovbakken 24-27 (10-14)

6. september 2015

Skuffende!

Af Ole Christensen

Endelig kom dagen, hvor sæsonpremieren på 1. division skulle skydes i gang i Bavnehøj Arena, når vores gæster fra IK Skovbakken skulle komme på besøg.

Vi var favoritter forud for kampen og påtog os også gerne den rolle, men som det ofte er set, så gælder det ikke om at være favorit, men om, at have scoret flest mål, når kampen efter 60 minutter fløjtes af! Og lørdag eftermiddag var det gæsterne som helt fortjent kunne sætte 2 point på kontoen.  Holdet fra Skovbakken ville mere end vi ville og så vinder man kampe.

At vi til kampen måtte set bort fra Mick Schubert på venstre fløj og Mathias Olsson i målet skal ikke lyde som en undskyldning overhovedet. Substitutten på venstre fløj Rasmus Krogh spillede en stor kamp med 8 scoringer – og Mr. 100% på straffekast – og blev helt fortjent kåret af AJAX Support, som Man of the match.

Kampen startede med 2 flotte mål af 2 af vores nye spillere, henholdsvis Patrick Eilert og Adam Bucht, men trods den gode start, var det alligevel Skovbakken som formåede, at holde momentum og efter stilling 4-4, hang vi konstant bag efter.  Holdene kunne gå til pausen med stillingen 10-14 i gæsternes favør.

Fra starten af 2. halvleg virkede det som om, at vi havde genfundet troen på egne evner og fik med 2 scoringen lidt kontakt med gæsterne og vi havde ydermere en tæt på 100% chance således, at vi kunne være kommet på 13-14, men missede.

Kampen sluttede med et skuffende nederlag på 24-27 og vores læring efter en sådan kamp skal være, at vi skal gå 100% ind til opgaven, ellers bliver vi straffet, som tilfældet var.  Det var en fuldt fortjent sejr til IK Skovbakken.