Keeper fortsætter udviklingen i AJAX København

28. april 2020

22-årige Andreas Meyer Ejlersen har forlænget sin kontrakt med endnu to år.

Endnu en glædelig nyhed fra AJAX København 1. herrer, da vi netop har forlænget kontrakten med keeper, Andreas Meyer Ejlersen for de kommende to sæsoner.

”Meyer har bevist, at han har niveauet til 1. division, og nu kan vi lægge flere lag på,” lyder det fra klubbens direktør for 1. herrer, Daniel Svensson.

”Han spillede en rigtig god anden halvdel af sæsonen, så den udvikling skal vi bygge videre på, og jeg er glad for, at vi kan fortsætte den sammen.”

Og målmanden selv er enig:

”Jeg forlænger med AJAX København, så jeg kan forsætte den udviklingsproces, jeg er inde i. Jeg har fået mere spilletid og har et rigtig godt samarbejde med klubbens målmandstræner Claus Brunse,” fortæller den snart 23-årige AJAX-spiller.

Andreas Meyer Ejlersen kom til AJAX København i 2018 fra Flensborg Handewitt og kan nu altså se frem til endnu to sæsoner for de københavnske 1. divisions herrer.

”Jeg glæder mig – også til det nye trænerteam, som, jeg er sikker på, kommer med en hel masse kompetence, som både jeg og klubben kan drage nytte af.”

For yderligere information, kontakt direktør for AJAX København 1. herrer, Daniel Svensson.