KOJ Regnskabsservice bliver partner i Ajax

11. september 2018

KOJ Regnskabsservice bliver personlig sponsor for Anna Grundtvig

Det er altid dejligt at kunne præsentere en ny partner i klubben.

Derfor er Ajax Københavns damer er utrolig glade for at Kaj Ove Jørgensen har valgt at gå ind i klubben som partner. KOJ Regnskabsservice holder til i Tølløse og beskæftiger sig med regnskabsløsninger til andre virksomheder.

Kaj Ove er en rigtig håndboldmand, med hjertet på det rette sted og har tidligere haft engagement i Slagelse Dream Team, Roskilde Håndbold, Lyngby og er på nuværende tidspunkt også partner hos naboerne i København Håndbold.

Kaj Ove fortæller om sit engagement i Ajax København:

Jeg ønsker et aktivt håndboldmiljø på alle planer i Danmark, med ligaklubberne som fyrtårne for sporten. Derfor er det også vigtigt der er Ligaklubber i hele Danmark, også øst for Lillebælt.

Når jeg igennem årene har besøgt Bavnen, hvad enten det har været med Slagelse DT/FH eller København Håndbold, har jeg altid fornemmet en rigtig god klubånd hvile over Bavnen. Da jeg blev spurgt om jeg kunne være interesseret i sponsorat i klubben og Anna Grundtvig, var betænkningstiden ikke stor.

Jeg er stolt over at være erhvervspartner i AJAX Damehåndbold og i særdeleshed at blive personlig sponsor for Anna Grundtvig.

Jeg har fra lægterne fulgt Anna fra tiden i København Håndbold, over årene i Roskilde Håndbold til nu i AJAX København. Jeg har altid beundret hendes hurtige og kompromisløse spil, som normalt giver mål – når hun får bolden. Samtidig er hun en glad ung kvinde, der er en god ambassadør for håndbolden.

Held og lykke AJAX med sæsonen 2018/2019 og jeg er sikker på der også er en ligasæson i 2019/2020.

Vi glæder os til at have KOJ Regnskabsservice med på rejsen om at etablere et fast dameligahold på Vesterbro og takker Kaj Ove for hans engagement i os, men i særdeleshed også i håndbolden i Østdanmark