Kokkens Vinhus tager tre år i Ajax København

22. maj 2015

Det er fredag, det er Pinseweekend, det er en god nyhed om endnu en partner som forlænger med Ajax København. Kokkens Vinhus som har været en del af partner netværket i et lille års tid, støtter op om vores projekt og har indgået en aftale for tre år.

Michael Kok, ejer Kokkens Vinhus udtaler: “Vi har været med i Ajax København et års tid og har været glade for samarbejdet. Vi vil gerne støtte Ajax København for det store arbejde der ydes både i forhold til udvikling af dygtige håndboldspillere, men også det sociale ansvar de påtager sig, samtidig med at vi gerne vil være en del af det projekt som er igangsat omkring Ajax København 1. herrer. Og i bund og grund er det bare altid rart at være en del af et godt fællesskab“.

Kokkens Vinhus har naturligvis et fremragende udvalg af vine, men er også specialist i rom, gin, whisky, øl, Champagne og meget mere. Så tag et smut forbi Kokkens Vinhus. Du kan besøge Kokkens Vinhus på Peter Bangs vej 74, 2000 Frederiksberg eller på Hovedvejen 102, 2600 Glostrup. Husk at nævne du er fra Ajax København. Du kan også smutte forbi hjemmesiden www.kokkensvinhus.dk hvis det er nemmere. Her kan du også gå på indkøb i det store udvalg.

SmaaKlister-KokkensVinhus

Kokkens Vinhus har leveret nogle fremragende vine til vores arrangementer og har leveret en god oplevelse for vores partnere. Vi er super glade for at Kokkens Vinhus engagerer sig i Ajax København de næste tre år og vores partnere kan se frem til gode vine. Kokkens Vinhus er jo også specialist i andet end vin og hvem ved om vi får smagt på lidt andet spændende som f.eks. Single Maslt Whishy, Rom eller måske endda Champagne?“, udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig Ajax København

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102