Kompetent træner til U15 Drenge/hold 2

5. maj 2018

Thomas Knudsen er klar som U15 Drengetræner

Ajax København er stolte af at have en talentfuld og bred årgang 03, derfor er det også vigtigt at vi har trænere der kan udfordre vores drenge og videreudvikle på deres talent.
Det har vi fundet, og det er Thomas Knudsen(TK), der har takket ja til at have ansvaret for vores U15 drenge i den kommende sæson. TK er uddannet Diplomtræner ved DHF, og vi får derfor en stærkt kapacitet tilført U16 drenge afdelingen i den kommende sæson. TK har i indeværende sæson trænet vores 3. divisions herrer.
Vi er bevidste om at springet fra U14 til U16 håndbold kan være stort, grundet de fysiske forskelle. Det er derfor vigtigt at vi fortsat kan servere en ambitiøs og god gang træning for vores spillere. TK er meget dygtig og veluddannet og kan hjælpe vores unge spillere med en god start og udvikling ind i U16 håndboldlivet.
Sportschef Mogens Weis udtaler:
Vi får en stor og talentfuld U16 afdeling næste år. Styrken ligger i særdeleshed i den mængde af dygtige spillere vi får næste sæson. Jeg er derfor meget glad for at vi får en så bred og dygtig trænerstab på U16 afdelingen næste sæson”
Spørgsmål kan rettes til sportschef Mogens Weis 20639293 eller mogensweis@gmail.com