Pressemeddelelse Lars Agersted stopper i AJAX København

20. maj 2014

ajax logoKøbenhavn, 20/5 2014

Pressemeddelelse

Stopper på toppen!

Årets spiller i 1. division i sæsonen 2013/2014, Lars Agersted, stopper i AJAX København med udgangen af juni måned 2014.

Da vi sammen med Lars i 2013 indgik en aftale, løb denne frem til den 30.06.2015, men det blev samtidigt aftalt, at såfremt Lars af hensyn til civilt arbejde ønskede at nedprioritere håndbolden, kunne kontrakten ophæves pr. 30.06.2014.

Lars har afsluttet sit studie og skal efter sommerferien starte på nyt arbejde og vi har sammen med Lars indgået en aftale om, at samarbejdet stopper 30.06.2014.

Sportschef Ole Christensen udtaler:

– Vi er på den ene side utrolig kede af at Lars stopper, men på den anden side glade for, at Lars er blevet færdig med sin uddannelse og nu har fået et arbejde selv om det betyder, at der ikke længere er tid til håndbold på topplan og fortsætter,

– Der er ingen tvivl om, at Lars er en spiller som kan begå sig på allerhøjeste niveau og vi har i AJAX København været glade for, at en spiller med hans kvalifikationer valgte AJAX som hans klub. Han vil blive en vanskelig spiller at erstatte både på og udenfor banen. Vi ønsker Lars god vind på den civile håndboldbane, slutter Ole Christensen.

Vi forventer inden for de nærmeste dage, at kunne offentliggøre vores nye spiller på højre fløj.

Ole Christensen

Sportschef

AJAX København