Lars Nedergaard ny træner for herrerne

26. juni 2019

Ajax København ansætter Lars Nedergaard som herrertræner

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Lars Nedergaard er ny cheftræner for AJAX København 1. divisions herrer pr. 1. juli 2019.

Lars Nedergaard tiltræder i en to-årig aftale og skal sammen med vores nye assistenttræner, Sonni Larsen, sikre AJAX Københavns ambition om oprykning til herrehåndboldligaen indenfor de næste to sæsoner.

Vores samtaler med Lars Nedergaard har overbevist os om, at vi får en meget dedikeret træner, som prioriterer de samme værdier, som er vigtige i AJAX København. Og lige så afgørende er det, at vi også får en træner, som forstår vigtigheden af at have fokus på talentudviklingen.

“Hele setuppet i AJAX København virker professionelt, og det finder jeg utroligt attraktivt. AJAX København er en klub med stolte traditioner, som samtidig har et stærkt fundament i stærke og sunde værdier. Det er en klub med ambitioner, visioner og med en klar målsætning om, hvor de vil hen i fremtiden. Jeg glæder mig vanvittigt meget og ser frem til samarbejdet med teamet omkring truppen og ikke mindst til at videreudvikle en allerede spændende trup,” siger Lars Nedergaard.

Vi får med Lars Nedergaard en dygtig og erfaren divisionstræner, og vi føler os sikre på, at han har kompetencerne til at sikre topplacering i 1. division, men også på sigt at håndtere holdet i den øverste række i tæt samspil med assistenttræner Sonni Larsen. Vi glæder os derfor meget til, at Lars og Sonni overtager ansvaret for vores bedste herrehold pr. 1. juli 2019, udtaler Mikkel Frid, direktør i AJAX København.

Lars Nedergaards håndbold-CV i korte træk

⁃                    HØJ 1. division (Herrer)

⁃                    Slagelse 1. division (Herrer)

⁃                    Slagelse Liga (Damer)

⁃                    Amager 1. division (Damer)

⁃                    Køge 2. division/Oprykning til 1. division (Herrer)

⁃                    Diplomtræneruddannelse

⁃                    Lærer på Håndboldlinjen på SØS Idrætsefterskole