Lasergame laver 3-årig aftale med Ajax København

Lasergame Danmark – www.lasergame-danmark.dk – vil de næste tre år være en del af Ajax København partner netværk. Som en del af aftalen skal Lasergame Danmark blandt andet være en aktiv del af sæsonopstarten for både 1. herrer og 1. damer. Begge mandskaber får nemlig fornøjelsen af at lege “røvere og soldater” med Lasergame Danmark, det samme gør sig gældende for Ajax København Partner Netværk.

Benjamin Huss, CEO Lasergame Group siger om aftalen: “Vi har indgået et samarbejde med Ajax København, fordi Ajax København tager sit sociale ansvar som sportsklub meget alvorligt. Aktivering af børn og fælleskab er også egenskaber som vi hos Lasergame Group arbejder for.

Vi tror på, at vi i samarbejde med Ajax København kan komme tæt på de unge i området og dermed kan præsentere os og vores muligheder. Desuden har Ajax København et spændende erhvervsnetværk hvilket giver os gode muligheder for at møde andre interessante virksomheder“.

lasergame

Mikkel Frid,  Kommerciel ansvarlig Ajax København: “Det er altid godt at få nye partnere ind i vores netværk og med Lasergame Danmark får vi en særdeles spændende en af slagsen. Lasergame Danmark vil ikke blot være medlem i vores erhvervsnetværk, men kommer også til at være en aktiv del i vores interne teambuilding af begge elitehold. Lasergame Danmark skal også være vært i forbindelse med et partner event. Det vil give en stor værdi til klubben, men bestemt også være en god måde for Lasergame Danmark at demonstrere over for andre partnere hvad de kan tilbyde. Lasergame Danmark har samtidig signaleret at de støtter op om vores ambitioner i Ajax København og har lavet en 3-årig aftale. Vi glæder os til at samarbejde med Lasergame Danmark“.

Har du spørgsmål vedr. partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102