Ligakvinderne mister to keepere for sæsonen

1. november 2021

Sportens verden er af og til hård, uretfærdig og ubarmhjertig – det skriver vi gerne under på hos Ajax Københavns Ligakvinder.

Vi kan desværre offentliggøre, at vi endnu engang er ramt af en alvorlig skade. Det er vores nytilkomne keeper, Frederikke Mono Rasmussen, som er ude resten af sæsonen. To flotte kampe blev det til for Frederikke, inden vi fik dommen, der desværre lyder på et overrevet korsbånd i det højre knæ. Det er altid uretfærdigt når spillere skal gennemgå lange skadespauser, men vi er særligt kede af det på Frederikkes vegne. I det der skulle være vendepunktet for en turbulent periode, og det der havde så udmærket en start, er Frederikke nu sat et godt stykke tilbage.

Vi er i Ajax København enormt trætte af, at vi for tredje gang i denne sæson, skal tilføje endnu spiller til listen over korsbåndskader, men som det er tilfældet med både Theil og Louisa, vil vi gøre vores for at skabe de bedste rammer for den optimale genoptræning!

Her skal der lyde en stor tak til vores partnere fra Gildhøj Privathospital! Gildhøj har endnu en gang sørget for hurtigt og professionel udredning og konsultation og i samarbejde med vores fysioterapeut Amanda Turay, sikret de bedste rammer for et godt forløb frem mod et comeback til banen.

 

Som overskriften beretter om, er Frederikke ikke den eneste af vores keepere, som vi må vinke farvel til for resten af sæsonen. Natasja Clausen, der kom til inden denne sæson, har allerede spillet sin sidste kamp i Ajax København-trøjen i denne omgang. Heldigvis er det ikke en skade der holder Natasja ude – det er, gudskelov, lidt lykkeligere omstændigheder, der gør sig gældende for det fravær. Natasja er nemlig gravid og venter en lille baby.

Vi er naturligvis kede af at måtte undvære Natasjas energi og niveau på banen, men er glade på hende og hendes kæreste Jespers vegne.

Så upåagtet af, hvor meget vi kommer til at savne Nastasja på banen, skal der fra hele Ajax København lyde et kæmpe stort tillykke til Natasja og Jesper med den kommende familie forøgelse.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør for Ajax København Ligakvinder, Mathias Berg.