Louise Egestorp skifter til NFH

20. juli 2020

I Ajax København kan vi nu, med ærgrelse og en god portion stolthed offentliggøre, at Louise Egestorp med øjeblikkelig virkning, skifter til Nykøbing Falster Håndboldklub.

Den 26årige keeper vendte forud for seneste sæson ’hjem’ til Ajax København.
Nu er det blevet tid til at sende Louise videre, med en behørigt stor tak for indsatsen og engagementet i Ajax. Om end at er det ærgerligt at skulle mangle en keeper af Louises kaliber, er vi stolte af endnu engang at kunne sende en spiller videre, til toppen af dansk håndbold.

Om sit skifte, siger Louise selv:
Mit sidste år i Ajax har været fantastisk. Jeg kom hjem for at finde ro til at udvikle mig igen og få min spilleglæde tilbage – og begge dele fik jeg. Ajax har det sidste år været præcis det jeg regnede med og håbede på, en klub fyldt med spillere, trænere og ledere der alle brænder for sammenhold og håndbold. Jeg har nydt hver eneste dag, og det har været en fornøjelse at få lov at være en del af Ajax København igen. Derfor gør det også lidt ondt at skulle sige farvel, men da muligheden for at prøve sig af på et højere niveau og spille europæisk opstod, kunne jeg mærke at jeg havde lyst til at udfordre mig selv og forhåbentlig udvikle mig endnu mere. Så kæmpe tak til Mathias Berg og Dennis Bo for at give mig muligheden for at komme afsted, og til mine holdkammerater for opbakning og forståelse. Endnu en gang er jeg blevet bekræftet i at Ajax består af super mange, søde og oprigtigt rare mennesker. På gensyn og alt held og lykke.

Direktør for Ajax Københavns ligadamer, siger om Louises skifte:
Da Ege kom til Ajax sidste år understregede hun, at det var et tilvalg fordi det var det der skulle til for at blive en bedre keeper. Samtlige samtaler vi har haft i løbet af året har vist hvor ærgerrig, refleksiv og målrettet Ege er. Vi kommer til at savne Ege, men det tilbud hun har fået, med muligheden for europæisk håndbold, i en så ambitiøs klub som NFH – det vil vi ikke stå i vejen for.
Samtidig har vi jo i Sarah Nørklit Lønborg en utrolig stærk og stabil keeper og jeg er helt sikker på, at vi med hende som sidste skanse er godt stillet. Vi er selvfølgelig også i overvejelser over hvem der skal supplere Sarah og kigger både inden- og udenlands
”.

Fra hele Ajax København skal der lyde et held og lykke, og en stor tak til Louise. Ligeledes skal der lyde en tak til NFH for en god dialog om skiftet. Vi er glade for, når det endelig skal være, at kunne sende Louise trygt videre til Nykøbing, samt at kunne holde en dygtig spiller som Louise i Østdanmark.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Louise Egestorp