Louise Egestorp tilbage til Ajax København

21. maj 2019

Louise Egestorp klar igen for Ajax København

I Ajax København kan vi ikke få armene ned! Selvom pigerne er gået på en kort velfortjent ferie, efter de vigtige sejre i kval-kampene mod Bjerringbro, fejrer vi endnu en god nyhed. Vi kan nemlig offentliggøre, at Louise Egestorp igen trækker i Ajax-trøjen når vi om nogle måneder skyder endnu en sæson i ligaen igang.

Siden Louise tog fra Ajax som ung teenager, har hun samlet en masse god erfaring både fra sit ophold i VFL Oldenburg i Tyskland og fra Håndboldligaen, hvor hun de sidste par sæsoner har været en sikker sidste skanse i TTH Holstebro. Louise siger om skiftet til Ajax København:

“Jeg ser frem til igen at skulle spille i Bavnehøj hallen, og i det hele taget til at skulle være en del af værdier, som kulturen i Ajax København er bygget op omkring. Jeg synes Ajax København som klub har gennemgået en flot udvikling igennem de sidste par år, og har vist at de nu er et hold, der har etableret sig og hører til i ligaen. Jeg glæder mig til at skulle være en del af projektet det kommende år, og forhåbentlig være med til at vi sammen kan flytte os endnu et skridt. Jeg er et sted i min håndboldmæssige udvikling, hvor jeg har brug for at finde noget ro og glæde i hverdagen og komme tættere på min familie igen. Jeg har stadig kæmpe ambitioner og arbejder hver dag på at blive bedre og jeg er sikker på at skiftet til Ajax København vil være med til at løfte mit niveau yderligere.”

Sportschef Mathias Berg siger om underskriften fra Louise Egestorp:

“Det er fremragende ! Louises tilsagn om at flytte til København, og spille for os i Ajax København er stærkt signal om, at vi har et godt og attraktivt træningsmiljø. Louise er og har altid været vanvittig ærgerrig og lever og ånder håndbold, og det er præcis de kvaliteter, vi er på jagt efter. Derudover kan Louise lukke buret helt ned og er utrolig god i igangsætningerne, hvilket kommer til at klæde vores kontrafase. Jeg glæder mig over at vi får hende hjem til København.

Vi glæder os meget til at følge Louise i sammenspil med vores øvrige keepere og resten af truppen i den kommende sæson.

Spørgsmål kan rettes til sportschef Mathias Berg på 2161 1249 eller mathis.berg@gmail.com