Målmand vender hjem til AJAX København

27. juli 2020

Hans håndboldfilosofi lyder: Drømmene kan kun indfries med hård træning!

29-årige Mikkel Nielsen prøvet lidt af hvert mellem stængerne. To danmarksmesterskaber i sin tid i KIF Kolding/KIF Kolding København, et pokalmesterskab, to Super Cup, en oprykning til ligaen med Randers HH, og så har han vundet det danske mesterskab i strandhåndbold to gange og var på strandhåndboldlandsholdet til World Cup i Qatar i 2019!

”Nu glæder jeg mig til at trække AJAX-trøjen over hovedet igen og bidrage til, at klubben får sat en stor nål i landkortet for herrehåndbold,” siger Mikkel Nielsen om sit skift retur til AJAX København efter en enkelt sæson i FIF.

”Jeg vil vinde håndboldkampe og være med til give tilskuere og sponsorer nogle fantastiske oplevelser,” tilføjer han.

Og vejen dertil? Hård træning.

”Sådan er min håndboldopdragelse. Drømme kan kun indfries gennem hård træning, har jeg lært. Jeg har masser af vilje og ser frem til at forbedre mit spil i samarbejde med målmandstræner Claus Brunse. Der skal trænes hårdt og seriøst hver eneste gang, så vi vinder kampe og når vores mål sammen.”

Den indstilling er god musik i ørerne hos Daniel Svensson, direktør for AJAX Københavns 1. herrer:

”Det bliver super at få Mikkel Nielsen retur. Han har den rette erfaring, han kender holdet og kan med det samme gå ind og arbejde videre med vores fælles projekt,” siger Daniel Svensson.

Mikkel Nielsen er sammen med resten af holdet og det nye trænerteam, Mathias Albrektsen og Martin Holmgaard, netop nu på træningslejr i Vejen.

For yderligere informaion, kontakt direktør for AJAX Københavns 1. herrer, Daniel Svensson.